Καλώς ήλθατε στον οδηγό αναζήτησης καταστημάτων και ελεύθερων επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης. Για πρώτη φορά, ένας οδηγός επαγγελματιών χωρισμένος ανά περιοχή και ανά οδό. Ο οδηγός ενημερώνεται καθημερινά με νέες εγγραφές.
   
 

Το team του otithess.gr με την καθημερινή επαφή του με το χώρο του Internet τα τελευταία πέντε έτη, επεξεργάστηκε τα στοιχεία και τις υπηρεσίες από τους οδηγούς Internet που έχουν δημιουργηθεί έως και σήμερα.

Σαν απλοί χρήστες του Internet λοιπόν, κάποιες φορές η αναζήτηση μας για μία επιχείρηση ή για κάποιο κατάστημα που ψάχναμε, έπρεπε να γίνει ακόμα και με βάση την περιοχή. Οι πληροφορίες που παίρναμε ήταν τόσο μπερδεμένες και πολλές φορές δεν πλησίαζαν καν σε αυτό που αναζητούσαμε.

Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι κάτι έλειπε από τους τόσους πολλούς οδηγούς στο Internet. Έλειπε η σωστή αρχειοθέτηση στην αναζήτηση επιχειρήσεων και καταστημάτων για τον χρήστη, που απαιτούσε να μην χάνει τον χρόνο του άδικα σε μηχανές αναζήτησης και στο τέλος να μην έπαιρνε και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αποφασίσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε έναν νέο οδηγό αναζήτησης καταστημάτων και ελεύθερων επαγγελματιών της Θεσσαλονίκης όπου για πρώτη φορά θα μπορούσε κάποιος χρήστης να βρει αυτό που ψάχνει και με αναζήτηση ανά περιοχή και ανά οδό.

Ο οδηγός otithess.gr θα γεμίσει με υλικό και πληροφορίες πολύ σύντομα και ελπίζουμε να ικανοποιήσει τις ανάγκες τόσο των επιχειρήσεων όσο και των χρηστών του Internet.

Είμαστε στην διάθεσή σας για τυχόν παρατηρήσεις και τις χρειαζόμαστε για να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας.

 
     
  Προφίλ : Διαφήμιση : Επικοινωνία : Όροι χρήσης : Αρχική σελίδα
Προσθήκη στα αγαπημένα 
 
Κάντε το otithess.gr αρχική σελίδα 
 
 
Copyright © 2005 - 2014 savvas.net.gr